Lokalvårdare Se Hit: Vi Söker Nya Medarbetare

Med andra ord så har du kommit helt rätt. Vi på Lyndell lokalvård levererar kvalitativa städtjänster med fokus på kvalité, service och integration. Vi vill helt enkelt skapa rätt förutsättningar för alla som jobbar hos oss att trivas, när du som jobbar hos oss på Lyndell lokalvård, då får våra kunder den service dem förtjänar.

nytt jobb

Vad får jag som lokalvårdare i lön?

Anledningen till att vi tar upp denna fråga först är just för att det är en utav de allra vanligaste frågorna vi får när vi har intervjuer. Och vi förstår dig som letar efter ett arbete att du vill veta vad du får i lön när du jobbar hos oss.

Vi har hört många skräckexempel från lokalvårdare som jobbat hos andra städfirmor i framförallt Stockholm där lönen har varit under all kritik. Ändå ned till 60kr timmen har vi fått höra att vissa lokalvårdare jobbat för.

På Lyndell lokalvård har vi valt att leverera löner som speglar kollektivavtalet i största möjliga utsträckning. Det vill säga att du som jobbar hos oss kommer börja på en lön från cirka 120kr brutto men lönen kan självklart öka om det finns otroligt stor kompetens inom städyrket.

kollektivavtal

Har ni kollektivavtal för era lokalvårdare idag?

Kollektivavtal är inget vi idag har för våra medarbetare men ambititionen och målet är att vi skall teckna ett kollektivavtal under år 2020.

Kollektivavtalet är en säkerhet och vi förstår styrkan och vikten i att ha just ett kollektivavtal. Det skapar en trygghet utöver någonting annat.

Varför har ni inte kollektivavtal redan nu?

Lyndell är en städfirma som startades under 2019 då Städade Hem ( moderbolaget till Lyndell ) en städfirma i Stockholm fick in otroligt mycket förfrågningar från företagskunder som önskade hjälp med kontorsstädning i Stockholm.

Städade Hem har idag ( början 2019 ) 50 talet medarbetare där fokuset även där varit på individen och få medarbetarna att må så bra som möjligt.

Anledningen till att kollektivavtalet inte implementeras redan nu är för att Lyndells arbetsledning vill se att utvecklingskurvan går åt rätt håll under 2019. Och möter Lyndell dess uppsatta mål så kommer det implementeras under 2019.

säker arbetsplats

Har jag som lokalvårdare försäkring om någonting händer?

Självfallet så har du det. Vi har tecknat avtal med Trygg-Hansa som omfattar bland annat ansvarsförsäkring och kollektiva företagsolycksfall.

tid

Mellan vilka tider jobbar jag som lokalvårdare hos er?

Tiderna som du jobbar hos oss varierar mycket från tjänst till tjänst. Vissa företag som önskar kontorsstädning önskar vanligtvis städhjälp på kvällstider medans exempelvis trappstädningar utförs under dagen. Så beroende på vilken typ av tjänst som du söker till hos oss så finns det olika typer av arbetstider.

De flesta som arbetare med lokalvård hos oss idag jobbar från klockan 18 och framåt. Lite beroende vilken typ av anställningsform du har så slutar du olika tider.  

intern lokalvård utbildning

Vi har interna lokalvårds utbildningar på företaget

Alla medarbetare på Lyndell Lokalvård får ta del av vårt egen utvecklade städprogram. Detta då vi vill att alla som jobbar med lokalvård hos oss städar på liknande sätt. Vi har utvecklat städprogrammet för att på ett så hygieniskt och ergonomiskt sätt som möjligt leverera jämn och hög kvalité på våra städuppdrag.

Lediga jobb inom lokalvård

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar