Miljövänligt städmaterial

För oss, för dig och för samhällets bästa

Våra rengöringsmedel som vi använder

ciroc - sanitetsrengöring

Sanitetsrengöring 

Ett miljövänligt rengöringsmedel för att få det rent på djupet inne på toaletten. Sanitetsrengöring är ett utav de viktigaste rengöringsmedlena för det är i de sanitära utrymmena där det samlas mest bakterier som måste försvinna snabbt.

ciroc glasrengöring

Glasrengöring

När vi städar så är glasrengöring ett otroligt effektivt rengöringsmedel som kan få kontoret att bli mycket, mycket renare och fräschare.

ciroc städprodukter

Allrengöringsmedel

Ett skonsamt rengöringsmedel mot naturen som sprider en frisk doft i de miljöer där det används. Självfallet så är det miljömärkt med Svanen vilket är en otroligt stor fördel. Kan användas på de allra flesta ytor samt i kombiskurmaskiner vilket är en otroligt stor fördelaktighet.

Rengöringsmedel diskmedel

Diskmedel

Diskmedel är ett rengöringsmedel som väldigt ofta används när vi städar. Löser upp fett och annat från exempelvis skåpsluckor på ett väldigt effektivt sätt.

microfiberdukar

Microfiberdukar

Röda, gröna och blåa microfiberdukar för ett riktigt bra slutresultat. Vi anpassar trasorna efter olika användningsområden för ett perfekt slutresultat.

stativ för microfibermopp 60cm

Stativ för mopp

Vi använder oss av moppar mellan 25-90cm bredd. Stativet är väldigt smidigt och fungerar perfekt i alla olika miljöer.

Microfibermopp 60cm

Microfibermopp

Att rengöra med en microfibermopp är det effektivaste alternativen av dem alla. Vi använder oss självfallet av flertalet moppar vid varje städning.

microfiber ergo stativ

Ergonomiskt handtag

Att städa på ett ergonomiskt sätt anser vi är högst nödvändigt och vi anpassar alltid städmaterial efter detta.

skursvamp vit

Skursvampar

När vi städar använder vi skursvampar med vit undersida. Vit undersida är viktigt för då repar vi inte skåpsluckor och annat material som är känsligt.

Städhink röd

Röd hink

Den röda hinken används med röda trasor. Det vill säga att röda hinken får ta emot röda microfibertrasor.

Städhink

Svabbhink

Används med fördel vid svabbning och då främst i toaletter. Svabbhinken kan även användas som en vanlig hink om inte städvagnen finns på plats.

Städhink blå

Blå hink

Den blåa hinken används med blåa trasor. Det är som en svabbhink fast för microfibertrasorna.

Vid fönsterputs använder vi professionellt fönsterputsmaterial

fönsterputskit

Fönsterputskit

Fönsterputsning sker med fönsterputsmaterial levererat från fönsterputsgrossisten. Endast professionellt fönsterputsmaterial används och det är en otroligt lång lista för att inkludera samtliga fönsterputsprodukter vi använder. Vi fönsterputsar och når höjder upp till 16 m med våra stativ och 8 m högt upp med stege.

Fönstersåpa

Fettupplösande såpa

Att fönsterputsa med den bästa såpan på marknaden är ett självklart val och detta medel får lystern på fönstrena att skina som om de var nya.