Behov av kontorsstädning i Sundbyberg?

Känner du och ditt företag att det behövs bättre städning på kontoret, bättre kundservice från arbetsledningen eller önskar ni helt enkelt göra en prisjämförelse mellan olika städleverantörer så finns vi på Lyndell Facility Service tillgängliga med omnejd.

Vi hjälper andra företag med kontorsstädning i Sundbyberg

En rad företag med kontor i Sundbyberg anlitar oss idag för företagsstädning i Sundbyberg. En kund, ledde till en annan kund och på den vägen är det. För oss på Lyndell är det däremot otroligt viktigt med det vi är inne på här, referenser.

Vi jobbar stenhårt för att varje enskild kund hos oss skall känna sig utomordentligt nöjda med kundservice, fakturahantering och leverans av kontorsstädningen. För oss är det med andra ord viktigt att få ihop helheten så att kunder som anlitar oss för kontorsstäd i Sundbyberg är utomordentligt nöjda.

Utför ni några andra tjänster i Sundbyberg än bara kontorsstädning?

Lyndell fokuserar på att leverera professionella städtjänster i stort och de flesta städningar ni kan tänka er. Vi utför golvvård, mattvätt, fönsterputs och allt som kunden önskar egentligen. Vi är helt enkelt en komplett städfirma för dig med kontor i Sundbyberg.

Bland våra befintliga kunder hjälper vi idag större kunder med regelbunden kontorsstädning, sjukhusstädning, hotellstädning och även titt som tätt akuta städningar när det behövs.

Inget städuppdrag är för oss för litet eller för stort, det viktigaste är att vi vet vad som krävs och därav kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt möte innan vi startar upp ett städuppdrag.

Vid kontorsstädning i Sundbyberg är detta extra viktigt då det är av hög vikt att skapa rätt förutsättningar för att skapa ett långsiktigt samarbete. Långsiktighet är för oss otroligt viktigt och vi hoppas att du som kund känner likadant när det gäller samarbeten med olika företag.

Varför anlita Lyndell för kontorsstädning i Sundbyberg?

Den största anledningen till att göra det är för att vi har kompetensen som krävs för att ni som anlitar oss för företagsstädning med högsta sannolikhet kommer bli riktigt nöjda. Vi jobbar nämligen kontinuerligt med kompetensutveckling internt för att på så sätt hålla hög kvalité.

Alla medarbetare pratar svenska/ engelska, vi tar utdrag ur belastningsregistret och vi ser till att utbilda varje enskild medarbetare så att de vet vad som krävs när det kommer till kontorsstäd och våra andra städtjänster som vi erbjuder.

Utöver detta har alla våra kunder nöjd kundgaranti på utfört arbete, vi brukar däremot kalla det “Garanterat bra resultat” då vi alltid jobbar mot att ni som kund skall vara utomordentligt nöjda städning efter städning.

När det kommer till kundservice är vi även där väldigt duktiga. Vi är både snabba, professionella och tänker långsiktigt i de beslut vi tar.

Vi tar såklart även hand om allt städmaterial när du anlitar oss för kontorsstädning i Sundbyberg.

Pris kontorsstädning Sundbyberg

Alla kunder hos oss har olika priser beroende på hur stort deras kontor är. Det är därför vi alltid kommer ut på ett kostnadsfritt möte innan vi kan lämna pris för kontorsstädning i Sundbyberg.

Vid mötet går vi igenom hur arbetsschemat skall se ut, hur stort kontoret är, när på dagen ni önskar städning och om ni är intresserade av våra andra städtjänster.

Efter att vi gått igenom det så återkopplar vi er med en offert med pris för kontorsstädning samt andra tjänster som ni efterfrågat. I Sundbyberg så kan vi alltid leverera konkurrenskraftiga priser på vår kontorsstädning då det är så pass centralt och att vi har många kunder i området vilket minskar restid och liknande mellan kunder.

Vill även ni anlita oss för kontorsstädning i Sundbyberg?

Då är ni varmt välkomna att kontakta oss per mail eller telefon så tar vi och bokar in ett möte för att gå igenom städningen på ert kontor.

Vi ser fram emot att höras från dig!

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar