Önskar du hjälp med kontorsstäd i Stockholm?

Om så är fallet då är du varmt välkommen att läsa mer om hur vi på Lyndell levererar kontorsstäd i Stockholm till andra företag med hög kvalité till rätt pris. Lyndell har sedan starten år 2016 levererat kvalitativa städuppdrag med mycket nöjda kunder i bagaget. Vi samarbetar även med större aktörer i branschen där vi får in en hel del städuppdrag.

miljövänliga städprodukter

Kontorsstäd i Stockholm sker med miljövänliga städartiklar från Lyndell Lokalvård

Sedan starten 2016 så har vi valt att enbart arbeta med miljövänliga städprodukter för personalens, kunders och samhällets bästa. Normalt sett när vi utför kontorsstäd vill vi använda oss av minimalt med städmedel. Rengöringsmedel används i stort sett enbart i badrum och kök samt när fläckar skall tas bort från kontorsbord och andra ytor där det kommit kaffestänk eller liknande.

städning med hygien i fokus

När vi utför kontorsstäd så vill vi även fokusera på att leverera städning med hygienen i fokus

Ett företag som är väldigt duktiga på att leverera kunskap kring detta är Vileda Professional som har väldigt bra produkter och visningsmaterial för den som är intresserad att lära sig mer om detta.

Just hygienen när det handlar om kontorsstädningen vi utför till företag i Stockholm tycker vi är en otroligt punkt i vår vardagliga städning.

Om ni idag har en städfirma som levererar kontorsstäd till er så är det en väldigt stor fördel om du redan nu dubbelkollar med företaget du anlitar hur de städar och hur de tar hand om tvätt hanteringen av städmaterial som används.

Vi kommer väldigt ofta ut till företag som har kontorsstäd i Stockholm men som inte har en aning om vilka trasor som använts vart eller hur de tvättas.

Med tanke på hur snabbt bakterier sprider sig på kontoret så är det otroligt viktigt att städfirman du anlitar har stenkoll på detta, annars skulle vi rekommendera att du byter städfirma redan idag. Det är brist på kompetens.

kontorsstäd
Pexels.com

Vi levererar kontorsstäd i Stockholm till fasta priser

Precis, du läste helt rätt! Alla företagskunder som vi levererar kontorsstäd till i Stockholm har fasta priser. Detta då vi vill att våra kunder skall veta vad de betalar för våra städtjänster.

Om det ibland krävs extra städning så har vi lagt till en rad för vår timdebitering som tillkommer vid städning efter fest eller ombyggnation på kontoret.

offert lokalvård

Kan ni lämna ett prisexempel för kontorsstäd

En fråga som alltid är otroligt relevant är frågan: Vad kostar kontorsstädning?

Detta är en otroligt svår fråga att besvara då alla företag önskar olika typ av kontorsstädning.

Det kan skilja sig otroligt mycket från företaget till företag när det gäller checklistan för kontorsstädning, vilka dagar städningen skall utföras på, hur många dagar städningen skall utföras per vecka/ månad och mellan vilka tider städningen skall utföras.

Men även ett kontor på 5 personer kan ha otroligt många besökare vilket då leder till än mer smuts i lokalen.

Det allra enklaste är att kontakta oss och besvara de ovanstående frågorna så kan vi med dessa svar lämna ett någorlunda korrekt pris. Ett fördjupat inlägg kring vad kontorsstädning kostar finner ni här.

Hur ofta bör städningen på kontoret utföras?

I regel, hellre för ofta än för sällan. Detta säger vi inte för att vi vill sälja mer utan för att vi vill vara ärliga med att det blir smutsigt snabbt och bakterier sprider sig. Bakterier kan i sin tur leda till sjukdomar vilket kostar företaget mycket pengar.

För att lämna ett hum om hur ofta städningen bör utföras s

1-5 personer på kontoret – städning 1ggr/ vecka

6-15 personer på konotret – städning 2ggr/ vecka

16-40 personer på kontoret – städning 3 ggr/ vecka

41 och uppåt – städning 5ggr/ vecka

3 tips för att veta om städföretaget du vill anlita eller anlitar idag verkar bra eller inte

  1. Börja med att kolla igenom företagets sociala medier, Facebook, Instagram, Linked In. Är företaget aktivt så visar det ett engagemang att man vill göra skillnad och att man vill växa. Du får även här en snabb blick över hur städföretaget verkar och du kan se vilka personer som kan tänkas utföra kontorsstädningen hos er.
  2. Se därefter över omdömen på Facebook, reco.se samt google reviews. Omdömen från trovärdiga källor är ett otroligt fiffigt alternativ att kika på innan du anlitar en städfirma för hjälp med kontorsstäd i Stockholm. Här får du en snabb blick över hur andra ser på städfirman och om de är bra eller inte!
  3. Därefter kan du kolla igenom företaget på allabolag.se. Se där över vilka företag ägarna sitter med i. Allabolag visar bra nyckeltal och att allting står rätt till. Är du en riktig höjdare på allabolag.se så kan du få reda på otroligt mycket info om ett företag verkar bra eller inte.

Känner du att du behöver något mer eller att vi saknar något? Lämna en kommentar till oss nedan!

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar