Bra Fönsterputs, Stockholm och alla dess företag behöver det, eller?

Vadå “behöver fönsterputs” kanske du tänker nu? Och ja.. i många fall krävs det fönsterputsning flera gånger om året då fönstrena lätt blir smutsiga. Vi försöker tänka ur våra kunders perspektiv och hur deras kunder upplever den faktiska känslan när de besöker ert företags kontor.

Lokalvård är självklart en viktig parameter i det hela, men att ha rena fönster och få bra fönsterputs, det behöver de flesta kontor här i Stockholm för att det skall kännas rent och fräscht.

fönsterputs

Putsa fönster på abonnemang ger dig bra pris på fönsterputs

Vi har utvecklat en väldigt djupgående logistik tillsammans med Fönsterputsfirman Nacka Värmdö Fönsterputs som samarbetar med oss på Lyndell Lokalvård. Tack vare Nacka Värmdö Fönsterputs breda kompetens så får du som kund hos oss hjälp av dem vid ett samarbete sinsemellan. De förklarar närmre hur de putsar fönster här.

Fönsterputsabonnemang är ett väldigt förmåneligt alternativ vid butiksfönsterputsning, samt när företaget du jobbar på eller äger behöver ha rena fönster året om. Du kan enkelt boka in ett kostnadsfritt möte för detta via länken här.

Fönsterputs med miljövänliga rengöringsmedel

All fönsterputs som vi utför sker med miljövänliga rengöringsprodukter. Vilket fönsterputsmedel Nacka Värmdö Fönsterputs använder kan du läsa mer om via länken här.

Fönsterputs till fast pris

När vi utför fönsterputs så sker det alltid till ett fast pris. Detta för att vi vill att du som kund hos oss på Lyndell skall veta vad du betalar för våra servicetjänster.

För att lämna pris på fönsterputsningen behöver vi normalt sett ta reda på följande:

 • Hur många fönster som skall putsas
 • Hur stora fönstrena är
 • Om fönstrena är 2, 4 eller 6 sidiga
 • Om fönstrena är spröjsade och hur mycket spröjs det är i fönstret
 • Om det krävs stege för att nå fönstrena
 • Om alla fönster är tillgängliga att komma åt
 • När fönsterputsningen kan göras
 • Om vi skall flytta på skrivbord eller om detta flyttas åt oss

Fönsterputs priser åt företag

Våra prislista mot företag ser ut som följande. Om du som privatperson önskar hjälp med fönsterputs så kan du se Nacka Värmdö Fönsterputs prislista här.

Prislista företag

Rengöring av spröjs, fönsterbleck och karmtvätt

Extra tillägg som ovan nämda rengöringsmoment tillkommer när vi beräknar priset. Anledningen till detta är för att fönsterputsningen estimeras att ta en viss tid och rengöringen tar tid den med. För att fönstertvätten skall bli så bra som möjligt med en god finish så rekommenderar vi att detta läggs till vid en eventuell bokning. Normalt sett rekommenderar vi att dessa moment inkluderas två gånger per år.

Titta på priserna före rut om det är till ditt företag.

prislista företag stockholm

Fönstertvätt med hög kvalite och kvalitetsgaranti

För oss på Lyndell Lokalvård så räcker det inte med att vara “average”. Vi vill helt enkelt leverera det allra bästa för att våra kunder skall känna sig stolta med den fönsterputs som levereras till våra kunder.

Putsa fönster utan ränder – hur gör man?

För att fönsterputsningen skall ske med hög kvalité utan ränder så krävs det till att börja med lång erfarenhet, rätt materialval samt att man byter ut materialet när det slits ut. Fönsterputs handlar i mångt om mycket om känsla för detaljer och att veta var man har rakan för att rutan skall bli putsad utan ränder.

I regel så handlar det alltid om att börja putsa fönstret högst upp för att röra rakan och pälsen nedåt. Djupare tips om detta finner du faktiskt på Nacka Värmdö Fönsterputs blogginlägg: 3 tips för att putsa fönster utan ränder.

De bästa fönsterputs tips vi kan ge om du vill putsa fönstrena själv

Se alltid till att köpa det bästa möjliga fönsterputsmaterialet, det är värt de extra kronorna du lägger på att få kvalitativt fönsterputsmaterial. På Lyndell så köper vi normalt sett rengöringsmedel och annat fönsterputsmaterial från fönsterputsgrossisten. De har professionellt material och produkter till ett riktigt bra pris.

Fönsterputsning bör ske med rätt typ av rengöringsmedel. Detta förenklar fönsterputsningen något oerhört.

Här nedan kan du se en lista på fönsterputsmaterial som är ett måste vid en fönsterputsning.

 • Fönsterputshink

Se till att ha en speciellt anpassad fönsterputshink, detta förenklar avhängningen av nedanstående material och du har hela tiden något att förvara ditt fönsterputsmaterial i.

 • Fönsterputsraka

Rent, helt och professionellt gummi är otroligt viktigt vid fönsterputsningen. Det är denna skrapa som skapar magi. Det lovar vi.

 • Fönsterputspäls

Vad skall man säga, för att fönstret skall bli rent och för att undvika repor på fönstret så krävs det att du rengör fönstret mycket försiktigt med de bästa fönsterpälsarna på marknaden.  

 • Fönstersåpa

Fönsterputsarens viktigaste tillbehör vid en fönsterputsning. Detta förenklar fönsterputsningen otroligt mycket.

 • Fönsterputsstege

För att nå vissa höjder krävs en riktigt bra stege, se till att investera i någonting riktigt, riktigt bra. Det är det värt.

 • Klickskrapa

Klickskrapan är otroligt effektiv när du behöver få bort fläckar från fönstret som färgrester och hårt sittande smuts i övrigt.

 • Bälte för raka och päls

Detta är ett jätteviktigt tillbehör vid fönsterputsningen. Detta gör att du undviker att lägga fönsterputsmaterialet du använder på marken. Så bältet gör att du hela tiden jobbar med rent material vilket är a och o för att undvika repor i fönstret.  


Känner du att du behöver något mer eller att vi saknar något? Lämna en kommentar till oss nedan!

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar