Byggstädning Stockholm

Smutsiga byggbodar? Smutsiga lokaler på bygget som behöver städas? 

Vi levererar fackmannamässig korrekt byggstädning i Stockholm till välkända byggföretag i branschen med goda rekommendationer. Krävs det ID06 så är det inga problem för oss, det har vi. 

Oavsett om det handlar om en (1) bod eller 20 talet byggbodar eller fler så kan vi hjälpa er. Priser lämnas inte öppet utan du som kund får efterfråga offert för byggstäd.

Är ni i behov av akut byggstädning i Stockholm?

Renoverat och behöver byggstäd?

Behövs städhjälp i byggbodar?

Skapa ett bra första intryck?

Hinner ni inte att städa själva?

Är det för smutsigt?

Behövs akut byggstädning?

Om du vill ha professionell byggstädning så kan vi hjälpa er omgående. Hör av er till oss så hjälper vi dig.

Boka enkelt byggstädning från oss

1. Efterfråga offert

Antingen bokar vi in ett möte eller så lämnar vi ett pris direkt.

2. Genomgång 

Om uppdraget är stort så kommer vi självklart ut innan och ser över uppdraget.

3. Offert skickas

Offert för byggstädningen skickas och du som kund får sedan bekräfta offerten i sin helhet.

4. Dags för byggstäd

Vi utför därefter byggstädningen enligt överenskommelse och följer därefter upp städningen.

När du anlitar oss för byggstäd erbjuder vi följande

Garanterat bra resultat

All byggstäd som vi utför i Stockholm garanterar i vi bra resultat på. Skulle vi inte nå upp till era förväntningar så har ni nöjd kund garanti på utfört arbete. 

Personal som står under bra villkor 

All personal på Lyndell Facility Service står under bra villkor och vi ser till att skapa en trygg och bra arbetsmiljö så att de trivs på företaget.

ID06

Om det krävs ID06 för att hjälpa er ser vi till att personalen bär detta på arbetsplatsen. 

En kontaktperson

Det ska vara enkelt att vara kund hos oss och du skall inte behöva kontakta flera personer. En kontaktperson gör det enkelt för dig. 

Miljövänligt städmaterial

Vi använder miljövänligt städmaterial som har minimal påverkan på miljön. Detta gör vi inte bara för miljön utan även för dig som kund och våra medarbetare. 

 

Vi tar hand om städmaterialet

Vi bistår gärna med städmaterialet. Om det är ett återkommande uppdrag tvättar vi såklart upp det gång efter gång.

Kvalitativ företagsstädning i Stockholm till bra pris

Företagsstädning kontor

Önskar du hjälp med kontorsstädning på företaget? 

Akut företagsstäd

Önskar du hjälp med akut städning? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Grymt trevligt bemötande och riktigt bra service! Extremt enkelt att få kontakt med.

- Christofer G

Bra kvalité på städningen, över förväntan! Alltid ett professionellt bemötande i kontakten! Älskar att man vid flertalet gånger överraskat med små saker som en ask choklad i fikahörnan samt att man ställt dig ljus och blommor på toaletten. Rekommenderas varmt om du behöver hjälp med städning på din arbetsplats!

 - Thomas W

byggstäd stockholm

Vi garanterar bra resultat på vår byggstädning

Att ta upp detta gång på gång är något som vi anser är viktigt då vi lägger mycket tid och energi på våra fantastiska medarbetare. Samtliga som börjar jobba hos oss på Lyndell Facility Service får gå en intern utbildning med en av våra handledare. Här går vi igenom hur man utför professionellt utförda städningar inom de olika områdena. Byggstädning är en av dem som är svårare men där vi tydligt visar hur man gör detta på det mest effektiva sättet. 

kvalitetsgaranti

Kvalitetsgaranti och konkurrenskraftiga priser

På Lyndell garanterar vi dig som kund byggstädning i Stockholm till konkurrenskraftiga priser mot seriösa aktörer på marknaden. Oseriösa städfirmor eller städföretag som finns på marknaden går inte att jämföra sig med, men mot seriösa aktörer så ligger vi snarlikt i pris som dem. 

Vanliga frågor och svar om bygsstädning

Hur stora byggstädsuppdrag kan ni ta er an? 

Vi klarar av att tillsätta en grupp medarbetare med omnejd om 10 medarbetare utan några problem. Men vi på Lyndell har en pool av medarbetare där vi snabbt kan ta oss an större uppdrag på upp till 30 medarbetare med lite planering. Vi samarbetar även med några andra bolag som utför byggstäd som kan hjälpa oss om ni behöver fler än så.

 

 

Vad kan inkluderas i en byggstädning?

Vi kan ratta skutan och utföra byggstädning i de allra flesta orter i Stockholm, Värmdö, Nacka, Tyresö, Huddinge, Haninge, Bromma, Solna, Sollentuna, Täby, Danderyd, Djursholm, Östermalm, Södermalm och Vasastan. Om du behöver hjälp med städning och bor någon annanstans så kan vi såklart hjälpa dig likväl.

Vad kan inkluderas i en byggstädning?

Vid en byggstädning inkluderas de vanligaste städmomenten så att personalen på bygget kan gå in i byggbodarna och känna “här är det rent”. Normalt sett är det dammsugning, moppning, rengöring av mikrovågsugn, rengöring av köksbord samt rengöring av toalett. Vi kan såklart ta med tvål, handdukspapper, disktrasor, sopsäckar och allt annat nödvändigt. Vill du att vi ska tvätta era arbetskläder, inga problem. Vill du att vi skall städa av utanför bodarna, inga problem.

 

Tar ni med vatten till städuppdraget? 

Om det krävs att vi ska ta med vatten till byggstädningen så ordnar vi sjävklart det. Vi har bilar med förinstallerade vattentankar så att vi enkelt kan städa byggbodarna, lokalerna eller vad det nu kan vara som måste städas.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av
oss till dig inom 12 timmar
Prenumerera för erbjudanden, nya tjänster & mer