Butiksstädning med hög kvalité till rätt pris

Öka chansen till försäljning med rätt städhjälp

Låt oss ta hand om städningen i er butik

Vi jobbar på detta sätt för att ni skall få bäst butiksstädningen

Vårt mål i allt vi gör är att leverera den bästa möjliga butiksstädningen till er som kund hos oss. Därför jobbar vi otroligt mycket med vår personal, checklistor & rutiner och hög kundservice.

tänker
centrumstädning

Professionella städare

Våra medarbetare är utbildade internt i företaget med det senaste i städbranschen. Vi utnyttjar teknik tillsammans med smarta traditionella städmetoder. Allt för att ni som kund hos oss skall få den bästa butiksstädningen.

Enkelt att kommunicera

Våra medarbetare kan prata antingen Svenska eller Engelska. Kommunikationen är en otroligt viktigt del för att ni som kund skall få den absolut bästa städservicen tycker vi.

enkelt att kommunicera
professionell arbetsledning

Professionell arbetsledning

Och självklart så har vi en erfaren arbetsledning som både städat själva och som har varit verksamma inom städbranschen under en längre tid. Tillsammans kan vi se till att få er butiksstädning att höjas till en ny nivå.

miljövänliga rengöringsmedel kontorsstädning stockholm

Vi tar ansvar genom vårt arbete med miljö

När du anlitar oss för butiksstädning så använder vi alltid våra egna miljövänliga städprodukter samt ergonomiska städmaterial. Om ni i centrumet vill att vi skall använda oss av särskilt städmaterial kan vi självklart anpassa oss.

 

snabb kundservice kontorsstädning stockholm

Professionell kundservice dygnet runt året runt

Oavsett vad så har vi arbetsledning i Stockholm city som är tillgängliga att ta emot samtal 24/7. Vi har möjligheten att leverera kontorsstädning med väldigt snabb kundservice genom smart utsatta system som gör det enkelt för dig & ert företag att vara kunder hos oss.

Hur vi beräknar pris för butiksstädning

Vi vet att kraven på butiksstädning eller lokalvård i sig är otroligt höga. Därför har vi lagt ner mycket tid för att kunna beräkna pris som motsvarar den höga kvalité vi levererar när vi utför våra butiksstädningar. Vi kan ta hand om både butiksstädningen och fönsterputsningen.

Hur många butiker skall städas?

Självklart så är detta en viktig parameter för oss att räkna med. Vi kan ta oss an och utföra butiksstädning i hela landet genom ett brett nätverk av samarbetspartners.

Hur ofta skall städningen i butiken utföras

Detta är den första frågan som vi behöver ta reda på. Det är den mest fundamentala faktorn i det arbete vi sedan kommer utföra.

Butiksstädning brukar normalt sett utföras med en hög frekvens och ofta så arbetar vi enligt en färgkodat städsystem som gör städningen kostnadseffektiv samtidigt som vi kan leverera hög kvalité.

Hur stor är butiken eller butikerna?

Butiksstädningar som vi utför i dagsläget är det otroligt stor skillnad i storlek på. Därför är det toppen om vi kan komma ut och kolla på varje objekt som skall städas så att vi får en blick i hur mycket det är att städa.

Övriga parametrar som är viktiga vid butiksstädningen

Vad som skall inkluderas i butiksstädningen, om det krävs några speciella maskiner för att få golven rena och fina, hur många personer som vistas i butiken och om det är något särskilt som kommer ta extra lång tid.

Prisexempel på butiksstädning

Klädesbutik 200 kvm
200 besökare om dagen
Städning 7 gånger/ vecka
1 timme/ städtillfälle
10 000kr ex moms/ månad cirka

butiksstädning pris
pris butiksstädning

Prisexempel 2 | Butiksstädning

Klädesbutik 1000kvm
400 besökare om dagen
Städning 7 gånger/ vecka
3 timmar/ städtillfälle
30 000kr ex moms cirka

Hör av dig till oss

Var god ange ett meddelande.

Vad våra kunder säger om oss

Grymt trevligt bemötande och riktigt bra service! Extremt enkelt att få kontakt med.

- Christofer G

Snyggt och ordentligt städat. Mycket trevlig och tillmötesgående personal!

- Magdalena B

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av
oss till dig inom 12 timmar
Prenumerera för erbjudanden, nya tjänster & mer